CrossBorderMedCare - Κέντρο Διεθνών Ασθενών | Βιοιατρική

 ΑΘΗΝΑ 210 6966000  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2310 459660
 ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 06:00 - 22:00 | ΣΑΒ 06:00 - 16:00

   

                              


Η CrossBorderMedCare ως το Κέντρο Διεθνών Ασθενών του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναλαμβάνει την ασφαλή διακίνηση, θεραπεία και αποθεραπεία διεθνών ασθενών προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες με ασθενοκεντρικό χαρακτήρα είτε για ιατρικό τουρισμό επιλογής είτε για τη διαχείριση επειγόντων περιστατικών υγείας. 

Οι υπηρεσίες μας, σύμφωνα με τα υψηλά διεθνή πρότυπα, ανταποκρίνονται στις ιατρικές ανάγκες των ξένων πολιτών που είναι πολύ απαιτητικές. Συγκεκριμένα, η CrossBordreMedCare είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έχει λάβει διαπιστευτεί από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Temos International Healthcare Accreditation για την “Ποιότητα στο Διεθνή Συντονισμό – Διαμεσολάβηση Υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού” καθώς επίσης της έχει απονεμηθεί από το Διπλωματικό Συμβούλιο πιστοποιητικό που την κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες υπηρεσιών υγείας στον κόσμο.  

Επιπροσθέτως, με κύριο γνώμονα την παροχή του υψηλότερου επιπέδου ικανοποίησης σε διεθνείς ασθενείς, συνεργάτες, υπαλλήλους και μετόχους, στον τομέα της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, η CrossBorderMedCare είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015. 

Το Κέντρο Διεθνών Ασθενών αποτελείται από εξειδικευμένες δομές (call center - back office - claims dpt) και το τηλεφωνικό μας κέντρο +30 210 700 1000 είναι διαθέσιμο 24/7 όλο τον χρόνο.  

Την εξυπηρέτηση του κάθε ασθενούς την αναλαμβάνει ένας συντονιστής, ο όποιος είναι έμπειρος, εξειδικευμένος και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον ασθενή, τον θεράποντα ιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό. 

Τα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας διοχετεύονται σε μία από τις δυο κλινικές του Ομίλου στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ενώ όλα τα υπόλοιπα περιστατικά εξυπηρετούνται στα διαγνωστικά κέντρα του δικτύου της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ. 

Πριν από την επίσκεψη του ασθενούς το Κέντρο Διεθνών Ασθενών :

Προγραμματίζει είτε τα ραντεβού σε όποιο διαγνωστικό κέντρο χρειάζεται είτε την εισαγωγή του ασθενούς σε μια από τις κλινικές του Ομίλου.

Συντονίζει τη μεταφορά του ασθενούς προς το δίκτυο του Ομίλου.

Μεριμνά για τη φιλοξενία του συνοδού ή των συνόδων στην κλινική ή σε κάποιο ξενοδοχείο όταν αυτό απαιτείται.

Ενημερώνει, εάν ζητηθεί, τον ασθενή σχετικά με την εκτίμηση κόστους της περίθαλψής του.

 

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ασθενούς το Κέντρο Διεθνών Ασθενών :

Αναλαμβάνει να διευκολύνει τη γραφειοκρατική διαδικασία για την εισαγωγή του ασθενούς σε συνεργασία με το γραφείο κίνησης της εκάστοτε κλινικής.

Δημιουργεί τις προϋποθέσεις απρόσκοπτης επικοινωνίας και διασφαλίζει την παρουσία διερμηνέα, αν παραστεί ανάγκη. 

Ενημερώνει με ιατρικές αναφορές τους διάφορους φορείς (ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες παροχής βοηθείας, ασφαλιστικά ταμεία), οι όποιοι ενδέχεται να εμπλακούν στην τελική κάλυψη του περιστατικού. 

Αποστέλλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα έτσι ώστε να εκδοθεί η εγγυητική επιστολή για την κάλυψη του κόστους της νοσηλείας. 

Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις προξενικές Αρχές και ενημερώνει για την πορεία της νόσου του ασθενούς. 

Μετά την έξοδο του ασθενούς από τη κλινική το Κέντρο Διεθνών Ασθενών :

Μεριμνά έτσι ώστε ο ασθενής να λάβει αντίγραφα των ιατρικών εκθέσεων και του ιατρικού φακέλου. 

Διευκολύνει τον ασθενή με τη συνταγογράφηση φαρμάκων και πολλές φορές προμηθεύει τον ασθενή με αυτά. 

Αρχίζει τη διαδικασία προγραμματισμού για τυχόν περαιτέρω αναγκαίες επισκέψεις. 

Κανονίζει μεταφορά με ταξί ή ασθενοφόρο προς τον προορισμό επιλογής του ασθενούς. 

 

Η CrossBorderMedCare έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων, οι όποιοι έχουν επιλεγεί με γνώμονα την εμπειρία που έχει ο καθένας εξ αυτών από διάφορα συστήματα υγείας του εξωτερικού.  

Είναι όλοι τους άριστοι γνώστες ξένων γλωσσών, έτσι ώστε να παρακάμπτεται ο σημαντικότερος παράγοντας άγχους για τους διεθνείς ασθενείς που είναι η επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό. 

Στόχος της CrossBorderMedCare είναι η ιατρική κάλυψη των διεθνών ασθενών σε πανελλαδικό επίπεδο μεσώ του ήδη υπάρχοντος δικτύου του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αλλά και με τη δημιουργία δομών σε στρατηγικά επιλεγμένες περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος.

 

HEALTH CARE WITHOUT BOUNDARIES

 

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ