Ανθρώπινο Δυναμικό

Σημαντικό και αναπόσπαστο στοιχείο της επιτυχίας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι το Ανθρώπινο Δυναμικό της. Αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στα πλαίσια ενός ανταγωνιστικού και διαρκώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος ο Όμιλος  δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του προσωπικού του. Θέλουμε οι άνθρωποί μας να είναι υπερήφανοι που είναι μέλη της οικογένειας της Βιοιατρικής.

Για την επίτευξη του στόχου ο Όμιλος:

 Επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση του Ανθρώπινου Δυναμικού
 Εξελίσσει τα συστήματα αξιολόγησης προκειμένου να βελτιωθεί η επαγγελματική απόδοση και ανάπτυξη των εργαζομένων και τα συνδέει άμεσα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες και με την επαγγελματική τους εξέλιξη και ανάπτυξη στον Όμιλο
 Βελτιώνει τα συστήματα παροχών και κινήτρων
 Προωθεί και καλλιεργεί την ομαδική εργασία και τη συνεργασία

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Αξιολογούνται όλα τα εισερχόμενα βιογραφικά σημειώματα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε θέσης και την πολιτική επιλογής και προσλήψεων του Oμίλου εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Οι υποψήφιοι οι οποίοι ανταποκρίνονται στα κριτήρια τυχόν διαθέσιμης θέσης θα κληθούν για συνέντευξη από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου συνεντεύξεων, ένας αριθμός υποψηφίων (short list) θα συνεχίσει σε δεύτερη συνάντηση με την εκάστοτε Διεύθυνση.
Ο Όμιλος προχωράει σε προσφορά εργασίας, με τους προτεινόμενους όρους συνεργασίας, στον/ην τελικό/ή υποψήφιο/α.
Οι υποψήφιοι, με τους οποίους πραγματοποιήθηκε συνάντηση και δεν επιλέχθηκαν,  ενημερώνονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας (μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς).
Ο νέος συνεργάτης ακολουθεί πρόγραμμα ένταξης (induction program) σύμφωνα με το Σύστημα Εκπαίδευσης του Ομίλου.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για την ανάπτυξη και την ευημερία κάθε οργανισμού ή επιχείρησης απαιτείται καλή και αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ο Όμιλος εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποτελεί σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.Για να μπορέσει να διατηρήσει την θέση του αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξή του, ο Όμιλος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού του. Είναι σταθερά προσηλωμένος στην διαρκή ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων και δραστηριοτήτων με σκοπό την πληρέστερη εκπαίδευση του ανθρώπινου κεφαλαίου του.

Η εκπαίδευση αρχίζει από την ημέρα ένταξης στην εταιρεία και συνεχίζεται σε τακτά διαστήματα καθολον τον εργασιακό βίο του εργαζομένου. Βασική πηγή άντλησης των εκπαιδευτικών αναγκών αποτελεί η ετήσια αξιολόγηση του προσωπικού. Με το πέρας της αξιολόγησης ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της ετήσιας εκπαίδευσης αφού έχουν καταγραφεί και οι ανάγκες που πηγάζουν από στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας.

Η εκπαίδευση μπορεί να είναι ενδοεπιχειρησιακή η εξωεπιχειρησιακή ανάλογα με την θεματολογία και πάντα εστιάζει στην βελτιστοποίηση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εργαζομένων με σκοπό την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων μέσα από την συλλογική προσπάθεια.


 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Με την αποστολή του βιογραφικού σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη τόσο της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, όσο και για άλλες θέσεις, τρέχουσες ή μελλοντικές, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα διατηρήσει το βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και θα αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να περιλαμβάνεστε στη διαδικασία αξιολόγησης, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το βιογραφικό σας ανανεωμένο, ακόμα και στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια θέση προς κάλυψη.

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από τα αρχεία του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Εταιρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο ακολουθείστε τον σύνδεσμο https://bioiatriki.gr/index.php/el/gdbr.

< Επιστροφή στον Όμιλο

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 
Για ραντεβού καλέστε
Για Αθήνα Για Θεσσαλονίκη
210 6966000 2310 459660
 
Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου
Δευτ. - Παρ. 6:00 - 22:00
Σαβ. 6:00 - 16:00