Ευχαριστήρια Επιστολή από την «ΑΓΚΑΛΙΑ»
Ευχαριστήριες Επιστολές Share on    

Αγαπητέ κύριε Σπανέ,

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά σας ευχαριστούμε θερμά για την αιματολογική εξέταση αμυλοειδές ορού (SAA) που προσφέρατε δωρεάν σε παιδί του Συλλόγου, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα αλλεργικής πορφύρας.

Με την ευγενική αυτή χειρονομία σας στηρίζετε την απρόσκοπτη συνέχιση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου του Συλλόγου μας και ενθαρρύνετε την προσπάθεια που κάνουμε να υπάρχει για τα παιδιά μια ζεστή, γλυκιά και τρυφερή αγκαλιά.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο παιδί, μέσω του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, για να εξασφαλισθεί μελλοντικά η ανάπτυξή του σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαίτερα με τη ζεστή παρουσία της μητέρας και του πατέρα.

Το παιδί επιθυμούμε να παραμένει στην οικογένειά του, να χαίρεται την προσφορά της γνήσιας αγάπης και να βιώνει το ενδιαφέρον των δικών του, καταστάσεις που εξασφαλίζουν την ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξή του. Και όλα αυτά τα εγγυάται μόνον το ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον.

Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας γιατί στα δεκαεφτά χρόνια δράσης της Αγκαλιάς γεννήθηκαν κοντά της περισσότερα από 2000 παιδιά στη χώρα των γερόντων, όπως δυστυχώς έχει καταντήσει η Πατρίδα μας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε υγεία και επαγγελματική επιτυχία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες,
Για τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά

Η Πρόεδρος Βαρβάρα Μεταλληνού
Η Γενική Γραμματέας Ζαχαρούλα Γκριέλα

< Επιστροφή στα νέα

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ