Συμμετοχή Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ με περίπτερο στο ERGO Marathon Expo 2019  
Εκθέσεις Share on     

Η αθλητική έκθεση που συνοδεύει ετον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ERGO Marathon Expo 2019, πραγματοποιήθηκε µε επιτυχία από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 9 Νοεµβρίου 2019 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου.

Ο Όµιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για τέταρτη συνεχόµενη χρονιά στάθηκε δίπλα στον αθλητή, µε περίπτερο στον 1ο όροφο της έκθεσης, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να συμμετέχουν σε δύο διαγωνισμούς με δώρο ένα SkinCare DNA Test και μια 3D Απεικόνιση Σώματος, στο Virtual Reality Παιχνίδι Διατροφής και να ενημερώνονται για τις νέες υπηρεσίες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και κυρίως για το νέο Εργομετρικο – Διατροφολογικό Κέντρό, το οποίο θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με στόχευση τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης για τους αθλητές, αλλά και την παράλληλη απόκτηση ευεξίας και καλής υγείας για όλους. 

 

Ευχαριστούµε θερμά τους αθλητές Εµµανουήλ Καραλή και Στέφανο Δημητριάδη που στήριξαν το περίπτερο του Οµίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και όλους τους επισκέπτες της έκθεσης και του περιπτέρου.

        

    

        

  

   

< Επιστροφή στα νέα

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ