Συμμετοχή Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ με περίπτερο στο ERGO Marathon Expo 2018  
Εκθέσεις Share on     

Άλλη µία ERGO Marathon Expo ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Νοεµβρίου 2018 και στέφθηκε µε τεράστια επιτυχία. Η αθλητική έκθεση που συνοδεύει εδώ και 11 συναπτά έτη τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, η µεγαλύτερη εγχώρια γιορτή Aθλητισµού,  ∆ιατροφής και Υγείας, υποδέχτηκε στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου, από τις 8 έως και τις 10 Νοεµβρίου 2018, περισσότερους από 75.000 επισκέπτες και 164 επιλεγµένους εκθέτες.  Στον χώρο της ERGO Marathon Expo βρέθηκαν εκπρόσωποι των µεγαλύτερων εταιρειών αθλητικού ενδιαφέροντος, φορείς, αλλά και stakeholders του ευρύτερου κλάδου.

Ο Όµιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για τρίτη συνεχόµενη χρονιά στάθηκε δίπλα στον αθλητή, δίνοντας το «παρών» στην έκθεση µε περίπτερο, όπου για 3 συνεχόµενες ηµέρες διενεργήθηκαν ∆ΩΡΕΑΝ πελµατογραφήµατα στους επισκέπτες της έκθεσης και ∆ΩΡΕΑΝ εργοµέτρηση αναπνοής µέσω της νέας φορητής συσκευής ανάλυσης ανθρώπινης αναπνοής PNOE.

Ευχαριστούµε τους αθλητές στο άλµα επί κοντώ Εµµανουήλ Καραλή και Νικόλ Κυριακοπούλου που στήριξαν το περίπτερο του Οµίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και όλους τους επισκέπτες της έκθεσης και του περιπτέρου.

                

< Επιστροφή στα νέα

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ