Ευχαριστήρια Επιστολή για τη δωρεά αιματολογικών εξετάσεων προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Φαρμακείου του Προγράμματος «Ίλιον – Στήριξη»
Ευχαριστήριες Επιστολές Share on    

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Βιοιατρική και εσάς προσωπικά για την παροχή δωρεάν αιματολογικών εξετάσεων που χορηγείτε προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Φαρμακείου του Προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο Δήμο Ιλίου.

Το Τοπικό Δίκτυο που δραστηριοποιείται από το Φθινόπωρο του 2013 στο Ίλιον λειτουργεί με την σύμπραξη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και του Δήμου Ιλίου. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το Κοινωνικό Φαρμακείο παρέχει δωρεάν παροχή φαρμάκων και υγειονομικό υλικό σε άτομα που δεν έχουν φαρμακευτική κάλυψη.

Ως εκ τούτου, η συνεισφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το δύσκολο έργο μας και ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων στο Δήμο Ιλίου. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας και ευελπιστούμε στην εδραίωση μίας σταθερής συνεργασίας.

Με εκτίμηση,
Καλογεροπούλου Έλενα,
Φαρμακοποιός του Κοινωνικού Φαρμακείου
Βεκιάρη Μαρία-Νικολέττα,
Φαρμακοποιός του Κοινωνικού Φαρμακείου
Κλάδη Μαρία,
Κοινωνική Λειτουργός του Κοινωνικού Φαρμακείου
Λιάκου Δανάη,
Συντονίστρια Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου

 

< Επιστροφή στα νέα

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ