Ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος
Ημερίδα Share on     

H Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, τη νέα χρονιά, το πρόγραμμα «Κατάρτιση και πιστοποίηση πρόσθετων γνώσεων-δεξιοτήτων για την ενίσχυση της εργασιακής ικανότητας επαγγελματιών του ιδιωτικού τομέα».

Θα υλοποιηθούν 2 εκπαιδευτικά προγράμματα:

  1. «Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας»
  2. «Κρίσιμα θέματα εκπαίδευσης για τη διαχείριση ασθενών με ψυχιατρικά προβλήματα».

Οι ωφελούμενοι θα συμμετέχουν σε εξετάσεις για τη λήψη

πιστοποίησης των αποκτηθεισών γνώσεων και δεξιοτήτων τους, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 ή ΕΟΠΠΕΠ, ενώ θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα που ανέρχεται σε 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης. Η πράξη θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα (οριζόντια χωροθέτηση) και θα γίνει με τη μέθοδο blended learning (συνδυασμός διά ζώσης, σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης).

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα το Σάββατο 16/11 στο αμφιθέατρο του 1ου ορόφου του ΟμίλουΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο κεντρικό κτίριο των Αμπελοκήπων, προκειμένου να ενημερωθούν οι επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα (κυρίως νοσηλευτικό προσωπικό ιδιωτικών φορέων υγείας) για το πρόγραμμα αυτό. 

< Επιστροφή στα νέα

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ