Τιµητική βράβευση της ιατρού Ευαγγελίας Σκούρα
Διακρίσεις Share on    

Με χαρά πληροφορηθήκαµε ότι η πυρηνικός ιατρός Ευαγγελία Σκούρα, MD, M.Sc, Ph.D, υπεύθυνη του τµήµατος PET/CT στη BΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Αµπελοκήπων, βραβεύτηκε µε το βραβείο Alavi-Mandell για το 2017.

Η εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης (SNMMI), µε έδρα τις Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής, αποτελεί έναν µεγάλο µη κερδοσκοπικό, επιστηµονικό κι επαγγελµατικό οργανισµό, µε 18.000 µέλη παγκοσµίως, που προωθεί την επιστήµη, την τεχνολογία και την πρακτική εφαρµογή της πυρηνικής ιατρικής και της µοριακής απεικόνισης. Το κύριο επιστηµονικό περιοδικό της SNMMI είναι το «JNM - Journal of Nuclear Medicine» από το 1964.

Το ετήσιο βραβείο Alavi-Mandell δίνεται από διακεκριµένους µελετητές σε νέους επιστήµονες που δηµοσίευσαν καινοτόµες µελέτες στο επίσηµο διεθνές περιοδικό «JNM - Journal of Nuclear Medicine», προκειµένου να βοηθήσει στην ακαδηµαϊκή καριέρα και την περαιτέρω έρευνα στην πυρηνική ιατρική.

< Επιστροφή στα νέα

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ