Ιωάννα Στεργίου MSc, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

 
   

     

IΩΑΝΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

   

 

MSc, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Επιστημονική Συνεργάτης Εργομετρικού & Διατροφολογικού Κέντρου, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Αμπελοκήπων


Η Ιωάννα Στεργίου σπούδασε στη Σχολή Επιστημών Υγείας & Αγωγής, στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και συνέχισε αποκτώντας μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή, με κατεύθυνση την Αθλητική Διατροφή.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη της για τον αθλητισμό την ώθησε να ασχοληθεί με την διατροφή των αθλητών, αφού και η ίδια έχει υπάρξει παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Δουλεύει με άτομα όλου του ηλικιακού φάσματος και με κλινικά περιστατικά, με ιδιαίτερη έμφαση σε διαβήτη, παχυσαρκία και αυτοάνοσα νοσήματα.

Ταυτόχρονα παρέχει διατροφική υποστήριξη και συμβουλευτική σε νηπιακούς σταθμούς και αθλητικά κέντρα, μέσω ομιλιών. Βαδίζει με την κοινή πεποίθηση ότι η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση  είναι βασικοί παράγοντες υγείας και πιστεύει ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να αλλάξει μέσω της σωστής καθοδήγησης και συμβουλευτικής. Συμμετέχει και παρακολουθεί διάφορα συνέδρια με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση για τα νέα επιστημονικά δεδομένα.

  

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ