Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Δίπλα στις υποψήφιες νέες μαμάδες | Βιοιατρική

 ΑΘΗΝΑ 210 6966000  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2310 459660
 ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 06:00 - 22:00 | ΣΑΒ 06:00 - 16:00

 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

   

                              

 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δίπλα στις υποψήφιες νέες μαμάδες - Συνεργασία με το σωματείο Be-Live

 Νέα Share on   

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συνεργάζεται με το σωματείο Be-Live, στηρίζοντας έμπρακτα τα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. 

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη και τη σταδιακή αύξηση του πληθυσμού σε ακριτικές περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, ώστε να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος θα προσφέρει τις εξετάσεις προετοιμασίας για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή σε ζευγάρια που έχουν διαγνωστεί με υπογονιμότητα και απευθύνονται στη Be-Live προερχόμενα από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας

Οι περισσότερες εξετάσεις αφορούν τις υποψήφιες νέες μαμάδες, αλλά προβλέπεται έλεγχος και για τους υποψήφιους μπαμπάδες.  

Τα ζευγάρια θα εξετάζονται με μηδενική επιβάρυνση, είτε μόνο με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ (χωρίς συμμετοχή) είτε εντελώς δωρεάν. 

Όλες οι εξετάσεις διενεργούνται σε άνετο και φιλικό περιβάλλον, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας για το προσωπικό και τους εξεταζόμενους.

< Επιστροφή στις δράσεις

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ