Στηρίζουμε την Πολιτεία στη μάχη κατά του Covid-19 | Βιοιατρική


 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει την Πολιτεία στη μάχη κατά της νόσου Covid-19 

 Νέα Share on    

 

Στις κρίσιμες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό της Πολιτείας και της Κοινωνίας, θέτοντας τις δυνάμεις του στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).  

Από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, η ΒιοΚλινική Πειραιά διαθέτει 20 κλίνες για τη νοσηλεία Covid-19 περιστατικών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών, θα διατεθούν 20 επιπλέον κλίνες. 

Επίσης, στη ΒιοΚλινική Αθηνών διατίθενται 20 κλίνες για non-Covid περιστατικά.

H ΒιοΚλινική Θεσσαλονίκης συνεχίζει να βρίσκεται στη διάθεση του ΕΣΥ για περίθαλψη non covid περιστατικών. Μέχρι σήμερα, έχουν διατεθεί 20 κλίνες, έχουν πραγματοποιηθεί 40 χειρουργικές επεμβάσεις, και έχουν νοσηλευθεί 45 ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Και οι τρεις κλινικές είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2015 για την παροχή Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με συστηματική προσπάθεια και με την υποστήριξη του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρέχουν υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Οι υπηρεσίες του Ομίλου βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τον κρατικό μηχανισμό και προτίθενται να υποστηρίξουν με κάθε δύναμη το δύσκολο έργο της Πολιτείας. Ακολουθούνται οι οδηγίες και κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ, του υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και προσαρμόζονται ανάλογα όλες οι δραστηριότητες, με στόχο την απρόσκοπτη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών. 

 

 

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ