Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για άνδρες


 

 

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για άνδρες

Δράσεις Share on    

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει προνομιακό πακέτο βασικών εξετάσεων για όλους τους άνδρες, εστιασμένο στον προληπτικό έλεγχο του προστάτη, που είναι απαραίτητο να γίνεται μια φορά το χρόνο, ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 50.    

Έως τις 17 Οκτωβρίου, στις Διαγνωστικές Μονάδες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, οι άνδρες μπορούν να κάνουν τις βασικές αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, σε συνδυασμό με τον έλεγχο PSA (προστατικό αντιγόνο). Σε περίπτωση παθολογικού ευρήματος, παρέχεται δωρεάν περεταίρω έλεγχος και εκτίμηση από ουρολόγο. 

Η εξέταση PSA γίνεται με δείγμα αίματος και είναι απαραίτητη για τον προληπτικό έλεγχο του προστάτη, αφού μπορεί να αποτελέσει ένδειξη κάποιας πάθησης, πριν αυτή εκδηλώσει συμπτώματα. Μέσω του προληπτικού ελέγχου μπορούν να διαγνωστούν πρώιμα και να αντιμετωπιστούν έγκαιρα μια σειρά από καλοήθεις παθήσεις του προστάτη (όπως η υπερπλασία) αλλά και ο καρκίνος του προστάτη. 

Τα παρεχόμενο πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει: PSA, Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη,  Τριγλυκερίδια,  SGOT, SGPT, TSH, FT4. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και Βιοκλινικές

 

< Επιστροφή στις δράσεις

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ