Στη Βιοιατρική πραγματοποιείται Δωρεάν Τεστ Παπ για Γυναίκες 21-29 ετών μέσω του προγράμματος «Σπύρος Δοξιάδης»

test-pap-bioiatriki

Η Βιοιατρική, συμμετέχοντας στο Εθνικό πρόγραμμα Πρόληψης της Δημόσιας Υγείας  «Σπύρος Δοξιάδης», πραγματοποίει δωρεάν τεστ Παπ σε δικαιούχους του προγράμματος, συμβάλλοντας στην προστασία της υγείας τους. Οι δικαιούχοι του προγράμματος, μπορούν να κάνουν δωρεάν Test-PAP στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου, σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλονίκη.

Ποιες Είναι Δικαιούχοι:

  • Γυναίκες ηλικίας 21-29 ετών με Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
  • Γυναίκες που δεν έχουν υποβληθεί σε υστερεκτομή λόγω καρκίνου.
  • Γυναίκες που δεν έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (C53) ή του σώματος της μήτρας (C54, C55).
  • Γυναίκες που δεν έχουν κάνει τεστ Παπ τα τελευταία τρία χρόνια πριν την έναρξη του προγράμματος.

Οι ωφελούμενες μπορούν να λάβουν το παραπεμπτικό τους ηλεκτρονικά μέσω SMS ή email, εφόσον έχουν ενεργοποιήσει τη διαδικασία άυλης συνταγογράφησης.

Πώς Λειτουργεί το Πρόγραμμα:

Οι γυναίκες που πληρούν τα κριτήρια μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα με την αυτόματη έκδοση παραπεμπτικού για το τεστ Παπ. Το παραπεμπτικό ισχύει για έξι μήνες από την ημερομηνία έκδοσης.

Δωρεάν Τεστ Παπ για δικαιούχους γυναίκες 21-29 ετών στη Βιοιατρική

Η Βιοιατρική, ως πρωτοπόρος στον τομέα της διαγνωστικής και της πρόληψης, συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα πραγματοποιώντας δωρεάν τεστ Παπ στις δικαιούχους του προγράμματος. Οι εξειδικευμένοι ιατροί και ο σύγχρονος εξοπλισμός της Βιοιατρικής διασφαλίζουν ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα, προσφέροντας παράλληλα μια ασφαλή και άνετη εμπειρία για τις εξεταζόμενες γυναίκες.

Η Σημασία του Τεστ Παπ

Το τεστ Παπ είναι ένας απλός, ανώδυνος και αποτελεσματικός τρόπος ανίχνευσης προκαρκινικών και καρκινικών κυττάρων στον τράχηλο της μήτρας. Η τακτική εξέταση συμβάλλει στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων, μειώνοντας σημαντικά τη θνησιμότητα από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.


Το δωρεάν Τεστ Παπ στη Βιοιατρική, μέσω του προγράμματος «Σπύρος Δοξιάδης αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την προστασία της υγείας των γυναικών. Οι γυναίκες ηλικίας 21-29 ετών καλούνται να επωφεληθούν από αυτήν την πρωτοβουλία, διασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.