< πίσω στις Μονάδες Θεσσαλονίκης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Βιοιατρική Βασ. Όλγας

Η Βιοιατρική στην Βασιλίσσης Όλγας 154 (περιοχή ΜΑΡΤΙΟΥ) άρχισε να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2011 σε ένα νέο, ιδιόκτητο 8-όροφο κτίριο με συνολική επιφάνεια 2.300 τ.μ. H νέα αυτή μονάδα αποτελεί έργο ζωής και εκπλήρωση του οράματος του ιδρυτή της Βιοιατρικής για την παροχή υπηρεσιών ολικής ποιότητας στο χώρο της εργαστηριακής ιατρικής στη Β. Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η λειτουργική διαρρύθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, οι άνετοι και υψηλής αισθητικής χώροι υποδοχής, αναμονής και εξετάσεων, μαζί με την φιλική συμπεριφορά του προσωπικού, συμβάλλουν στην ευχάριστη διάθεση επισκεπτών και ασθενών. Το επιλεγμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, ο πιο σύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός, η πλήρης αυτοματοποίηση του εργαστηρίου και η αυστηρή εφαρμογή μεθόδων εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, εξασφαλίζουν την ταχύτητα και την υψηλή αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Το προσωπικό του εργαστηρίου αποτελείται από 63 άτομα, εκ των οποίων τα 22 είναι ειδικευμένοι Ιατροί. Το εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και τα λοιπά ασφαλιστικά ταμεία (π.χ. ΓΕΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΥΕΝ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) και εξυπηρετεί όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες.

Β. Όλγας 154, Θεσσαλονίκη (περιοχή Μαρτίου) Τ.Κ. 546 45
2310 880100 & 2310 880199
2310 880101
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα - Παρασκευή: 06:00 - 21:00
Σάββατο: 06:00-15:00

Τμήματα
   
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ
ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ - ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (Check-up)
ΚΥΤΤΑΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ & ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ
  Ω.Ρ.Λ.
   
* Η μονάδα διαθέτει & Ψηφιακό Ορθοπαντομογράφο
   

 

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ