fbpx

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και SYMMETRIA: Συνεργασία με το βλέμμα στο μέλλον

22/09/21 – 2min. read

Η ανάπτυξη καινοτομιών και πρωτοποριακών ιδεών αποτέλεσε τη βάση για την συνεργασία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και της εταιρείας SYMMETRIA, με στόχο να δημιουργηθούν στην Ευρώπη ιατρικά κέντρα, που συνδυάζουν τη μελέτη της επίδρασης του γενετικού κώδικα στην υγεία, με τα πρωτόκολλα ομορφιάς και την αντιγήρανση. 

Οι κοινοί χώροι παροχής υπηρεσιών, με πρωτοποριακό σχεδιασμό, προγραμματίζεται να λειτουργήσουν στην Αθήνα, το Λονδίνο και τη Ζυρίχη.

«Η έρευνα και η τεχνολογία έχουν πια μεταβάλει τα δεδομένα, τόσο στην υγεία όσο και στην ομορφιά. Η εκτεταμένη αξιολόγηση του DNA, η έγκυρη δερμοανάλυση και οι online συνεδρίες σε συνδυασμό με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχουν, πλέον, νέες δυνατότητες στα χέρια των ειδικών. Η νεότητα και ευεξία βρίσκονται πιο κοντά μας», τονίζει ο Πλαστικός Χειρουργός και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Μεταξωτός, MD,PhD, ιδρυτής της SYMMETRIA. 

«Ξεκινάμε μία νέα εποχή για τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ηγετικής παρουσίας στον κλάδο των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας. Η στρατηγική προσήλωση του Ομίλου σε νέες τεχνολογίες, άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό και καινοτόμο εξοπλισμό, μας επιτρέπει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών, όπως τα  Prime Age DNA Programs, με την αξιοπιστία και ποιότητα που εγγυάται ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Η συνεργασία μας με την SYMMETRIA αποτελεί ένα ακόμη βήμα εξωστρέφειας του Ομίλου, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Σπανός. 

Το μοντέλο πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει την υπογραφή της Dr.Age, η οποία  εξειδικεύεται σε cosmeceuticals υψηλής τεχνολογίας και η οποία σχεδίασε τα Prime Age DNA Programs. H καινοτομία των προγραμμάτων αυτών έγκειται στο συνδυασμό της εκτεταμένης αξιολόγησης των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA), που παρέχει ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με το σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων αντιγήρανσης, ομορφιάς και ευεξίας, που προσφέρει η εταιρεία SYMMETRIA.  

H εφαρμογή των Prime Age DNA Programs γίνεται πλέον εφικτή με την τεχνολογία Gene Titan, την οποία διαθέτει αποκλειστικά στη χώρα μας ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. 

Σημαντικό στοιχείο των πρωτοποριακών προγραμμάτων Prime Age DNA Programs της Dr.Age, είναι η απλή και εύκολη διαδικασία με την οποία εφαρμόζονται. Εκτός της αιμοληψίας, που γίνεται στο χώρο του ενδιαφερόμενου, στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ή στο συνεργαζόμενο ιατρικό κέντρο, οι υπόλοιπες παροχές ολοκληρώνονται μέσω online πλατφόρμας χωρίς φυσική παρουσία, σε τέσσερα απλά βήματα

  • Λήψη ιατρικού ιστορικού
  • Προγραμματισμός  δειγματοληψίας 
  • Αξιολόγηση του DNA 
  • Παρουσίαση αποτελεσμάτων και εξατομικευμένου πρωτοκόλλου θεραπείας και παρακολούθησης 

Τα Prime Age DNA Programs μπορούν να εφαρμοστούν από ειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους, σε κέντρα παροχής υπηρεσιών υγείας και ευεξίας, καθώς και σε χώρους παροχής υπηρεσιών διατροφολογίας.

Στην Ελλάδα εφαρμόζονται από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τη SYMMETRIA, ενώ σύντομα θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς. 

Σχετικά με τη SYMMETRIA
Η SYMMETRIA παρέχει υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς υψηλού επιπέδου, με επίκεντρο κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και φιλοσοφία το “Minimum Intervention, Maximum EffectTM”. Έχει λάβει τα βραβεία BEST CLINIC AWARD 2015, EUROPEAN QUALITY AWARD 2016, BEST MEDICAL PRACTICE AWARD 2018, PATIENT SERVICE AWARD 2018 και BEST CLINIC WITH INTERNATIONAL EXPANSION 2021, για την πρωτοποριακή προσέγγιση στον χώρο της αισθητικής ιατρικής και πλαστικής χειρουργικής, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει και την επιτυχημένη της παρουσία σε διεθνές επίπεδο (www.symmetria.com).

Σχετικά με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 56 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα καιΚύπρο, τα οποία δέχονται περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις το χρόνο. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης δύο κλινικές, τη Βιοκλινική Αθηνών και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες (www.bioiatriki.gr).