Ανθρώπινο Δυναμικό

Έλα στην ομάδα μας


Γιατί θα κάνεις αυτό που αγαπάς, σε ένα δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ηγετική θέση στην Υγεία

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελούμε τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με 71 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα –Κύπρο και 4 κεντρικά εργαστήρια, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εύκολα προσβάσιμες για όλους.

Με περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις το χρόνο για πάνω από 3.500 εργαστηριακές εξετάσεις, έχουμε καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων μας.

Διαθέτουμε επίσης: 2 Γενικές Κλινικές, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1 Κέντρο Διεθνών Ασθενών, 7 Οδοντιατρεία, 1 Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο, 1 Δερματολογικό Κέντρο και 1 Ιατρικό – Συντονιστικό Τηλεφωνικό Κέντρο.

Μαζί με τους 2.800 εργαζόμενους και 700 συνεργάτες ιατρούς μας,
Είμαστε Εδώ για την Υγεία Όλων.

Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων

Περιβάλλον Εργασίας

Στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κάθε μέρα είναι διαφορετική και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εξέλιξης και μάθησης. Αποδεικνύουμε έμπρακτα την προσήλωσή μας στην συμπερίληψη και χτίζουμε συμπεριφορές που αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα των ανθρώπων μας.

Στόχος μας η καλλιέργεια μιας κουλτούρας εμπιστοσύνης, καινοτομίας και ανοιχτής επικοινωνίας.Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας, εξελίσσοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για να εξοικειωθούν με τις τελευταίες εξελίξεις της Ιατρικής & Διαγνωστικής επιστήμης.

Με στρατηγικές πρωτοβουλίες και ισχυρές συνεργασίες, μένουμε στη κορυφή της ποιοτικής φροντίδας και γινόμαστε πρότυπο στον τομέα μας!

Βραβεία & Διακρίσεις

HR awards2023 BRONZE

HR Awards 2023 | Bronze Award στην κατηγορία “Best Digital Transformation Programs,” με την υποψηφιότητα: “Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Το ταξίδι στη Νέα Ψηφιακή Κουλτούρα!”