FaceBookYoutubeLinkedIn

Οδοντιατρεία Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Στα Πρότυπα Οδοντιατρεία μας προσφέρεται ένα πλήρες φάσμα οδοντιατρικών εργασιών που προσαρμόζεται σε κάθε σας ανάγκη. Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν τόσο στη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του στόματος και την αποκατάσταση της υγείας του, όσο και στην κάλυψη των αισθητικών σας αναγκών.
Η
υγεία του στόματοςείναι το πρώτο μέλημα του οδοντιάτρου, αφού οι επιπτώσεις από τη διατάραξή της δεν αφορούν μόνο στο στόμα, αλλά και σε άλλα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού.
Επίσης, η καλή αισθητική εικόνα του στόματος, δηλαδή ένα όμορφο, υγιές και λαμπερό χαμόγελο, είναι μια απαίτηση του σύγχρονου ανθρώπου.
Διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία και εξειδικευμένους συνεργάτες, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τόσο στο χώρο της θεραπευτικής οδοντιατρικής, όσο και στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η πρόληψη αποτελεί τον πρώτο στόχο της σύγχρονης ιατρικής, αφού μειώνει σημαντικά την πιθανότητα να χρειαστούμε εκτεταμένες αποκαταστάσεις, να έχουμε απώλεια δοντιών και, φυσικά, το κόστος της όποιας απαραίτητης οδοντιατρικής θεραπείας. Για το λόγο αυτό, τα ιατρεία μας είναι συμβεβλημένα με ασφαλιστικούς οργανισμούς σε ειδικά προγράμματα πρόληψης.


ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ – ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ
Με τη συνεργασία ειδικών, αντιμετωπίζονται στα ιατρεία μας περιπτώσεις που αφορούν σε εξαγωγές ριζών, ενσφηνωμένων ή εγκλείστων δοντιών, ακροριζεκτομές, αφαίρεση καλοηθών όγκων και κύστεων των γνάθων, εκτομή χαλινών κ.α.
Σε συνεργασία με ορθοδοντικούς, αντιμετωπίζονται σκελετικές δυσμορφίες που χρήζουν  ορθογναθικής επέμβασης. Βασικός τομέας ενασχόλησής μας είναι η αποκατάσταση με οδοντικά εμφυτεύματα, καθώς και με αυξητικές τεχνικές οστού για τοποθέτηση εμφυτευμάτων εκεί που δεν υπάρχει χώρος (π.χ. ιγμόρεια, στενές ή λεπτές φατνιακές ακρολοφίες κ.α.).  Τοποθετώντας και χρησιμοποιώντας εμφυτεύματα ως στηρίγματα, αποφεύγουμε τον τροχισμό υγιών δοντιών για στήριξη γεφυρών, ενώ σε εκτεταμένες οδοντικές απώλειες μπορούμε να τοποθετήσουμε είτε ακίνητες εργασίες συγκολούμενες  επί των εμφυτευμάτων (γέφυρες), είτε επένθετες κινητές εργασίες στηριζόμενες επί των εμφυτευμάτων.
Έτσι, αποφεύγουμε την τοποθέτηση στηριζόμενων στα ούλα κινητών εργασιών μειωμένης συγκράτησης (ολικές οδοντοστοιχίες).
Όλα τα περιστατικά είναι δυνατόν να αντιμετωπισθούν και με μέθη ή γενική αναισθησία στη Βιοκλινική Αθηνών.

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ
Οι σύγχρονες εφαρμογές της προσθετικής μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ποικιλοτρόπως τα οδοντικά ελλείμματα. Έτσι, μπορούμε να κατασκευάσουμε στεφάνες μεταλοκεραμικές , ή ολοκεραμικές, γέφυρες, μερικές ή ολικές οδοντοστοιχίες, γέφυρες τύπου Maryland και φυσικά γέφυρες ή οδοντοστοιχίες επένθετες επί εμφυτευμάτων.

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
Προβλήματα τα οποία σχετίζονται με τους περιοδοντικούς ιστούς κι αποτελούν την κύρια αιτία απώλειας των δοντιών, μπορούν να διαγνωσθούν έγκαιρα και να αντιμετωπιστούν κατάλληλα. Σκοπός μας είναι η διατήρηση των προσβεβλημένων από περιοδοντίτιδα δοντιών στο στόμα για μακρό χρονικό διάστημα.

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ
Η αντιμετώπιση των ανωμαλιών οδοντικής και σκελετικής αιτιολογίας αποτελεί στις μέρες μας απόλυτη ανάγκη.
Με την ορθοδοντική θεραπεία αποκαθιστούμε τα λειτουργικά κι αισθητικά προβλήματα που προκύπτουν από τις συγκλεισιακές ανωμαλίες προσφέροντας παράλληλα ένα υγιές κι άριστο αισθητικά χαμόγελο.
Στα ιατρεία μας αντιμετωπίζονται παιδιά κι ενήλικες κάθε ηλικίας, με όλα τα σύγχρονα κι αισθητικά μέσα, καθώς και με χρήση εσωτερικών αγκυλίων (lingual).

ΛΕΥΚΑΝΣΗ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Η αισθητική οδοντιατρική ασχολείται με τη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών και μας χαρίζει το χαμόγελο που επιθυμούμε. Για το σκοπό αυτό, διαθέτουμε σύγχρονες μεθόδους, με τις οποίες μπορούμε να κάνουμε λεύκανση σε μία μόνο συνεδρία διάρκειας μίας ώρας, πετυχαίνοντας έτσι εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες για τα δόντια. Σε περίπτωση που εκτός από το χρώμα μας ενδιαφέρει και η αλλαγή του σχήματος των δοντιών, τοποθετούμε όψεις σύνθετης ρητίνης ή πορσελάνης στο επιθυμητό σχήμα και χρώμα, αναμορφώνοντας ριζικά το χαμόγελό σας.

NΑΡΘΗΚΕΣ
Για την πρόληψη καταστάσεων τραυματισμού στον αθλητισμό, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε στους αθλούμενους νάρθηκες (μασελάκια) από ειδικό πλαστικό υλικό, τα οποία τοποθετούνται στα δόντια και τα προστατεύουν από χτυπήματα.


ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ
Εκτεταμένη καταστροφή οδόντων, αποστήματα και κατάγματα δοντιών δεν οδηγούν απαραίτητα σε εξαγωγή. Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους ενδοδοντικής θεραπείας και με ειδικούς συνεργάτες, εφόσον χρειαστεί, αντιμετωπίζουμε τα προσβεβλημένα δόντια, διατηρώντας τα στο στόμα.


ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
Στόχος μας είναι ο έλεγχος και η διατήρηση της στοματικής υγείας από την εμφάνιση των παιδικών δοντιών, γεγονός σημαντικό για την διαδοχή υγιών μονίμων δοντιών.

Η παιδοδοντία αφορά σε μία σειρά προληπτικών ενεργειών όπως οδηγίες στο-
ματικής υγιεινής, απομάκρυνση πλακών, φθορίωση, προληπτικές εμφράξεις
οπών σχισμών-sealants, επανορθωτικές εμφράξεις, εξαγωγή νεογιλών.

Οδοντιατρείο Αθήνας
Μιχαλακοπούλου 6 (είσοδος από Θέτιδος 5)
Τηλ.: 210 7217517
Fax: -
Οδοντιατρείο Κηφισιάς
Λεωφόρος Κηφισίας 227
Τηλ.: 210 6129112-3
Fax: -
Οδοντιατρείο Αλίμου
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 578Α
Τηλ.: 210 9918797
Fax: -
Οδοντιατρείο Θεσσαλονίκης
Μητροπόλεως 83
Τηλ.: 2310 275986
Fax: 2310 272647