"Διάκριση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Χάλκινο βραβείο στα Patient Partnerships Awards 2021 | Βιοιατρική"

 ΑΘΗΝΑ 210 6966000  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2310 459660
 ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 06:00 - 22:00 | ΣΑΒ 06:00 - 16:00

   

                              

 

Διάκριση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Χάλκινο βραβείο στα Patient Partnerships Awards 2021

 Νέα Share on   

Μια σημαντική διάκριση είχε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στα Patient Partnerships Awards 2021, που διοργανώθηκαν από το Health Daily και τη BOUSSIAS, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ).

Ο Όμιλος κέρδισε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Most Valuable Covid-19 Pandemic Programs to support  healthcare workers and communities”, για τις πρωτοβουλίες που έλαβε στη διάρκεια της πανδημίας, με στόχο τη στήριξη του Συστήματος Υγείας και της Κοινωνίας.

Από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει όλες του τις δυνάμεις σε τρεις άξονες δράσης κατά του κορωνοϊού:

  • Πλήρη, αξιόπιστα και πρωτοποριακά διαγνωστικά εργαλεία για τον έλεγχο του κορωνοϊού, σε κάθε στάδιο της επιδημίας και στον εμβολιασμό. Τα check-up BIOMED COVID-19 περιλαμβάνουν διαφορετικούς συνδυασμούς εξετάσεων, που  δίνουν τη δυνατότητα πλήρους διερεύνησης ενός πιθανού κρούσματος COVID-19. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εισάγεται ο έλεγχος κυτταρικής ανοσίας, που προσεγγίζει με ολοκληρωμένο τρόπο και την ανοσιακή απόκριση απέναντι στον κορωνοϊό Sars-Cov-2
  • Στήριξη της χώρας στη μάχη κατά της πανδημίας

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Πολιτείας, θέτοντας τις δυνάμεις του στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ). Τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχουν εμπιστευθεί για μαζικούς ελέγχους Covid-19 πάνω από 500 επιχειρηματικοί όμιλοι, εταιρείες και άλλοι φορείς, συμπεριλαμβανομένων τραπεζών, ναυτιλιακών εταιρειών, φαρμακευτικών επιχειρήσεων, καταναλωτικών, αερομεταφορέων, αλυσίδων λιανικής, ιατρικών και αθλητικών συλλόγων, εκπαιδευτικών οργανισμών. Πρόσφατα, ο Όμιλος ανέλαβε τον έλεγχο κορωνοϊού για την  προετοιμασία και διεξαγωγή του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών και του συνεδρίου του Economist.

  • Στήριξη οργανισμών, φορέων και ευάλωτων ομάδων 

Στη διάρκεια της πανδημίας, προσφέρθηκαν δεκάδες covid tests σε οργανισμούς όπως το Χαμόγελου του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, η Ομάδα Αιγαίου. Έτσι, τα μέλη των φορέων αυτών μπορούν με ασφάλεια να συνεχίσουν το έργο τους στη φροντίδα και υποστήριξη παιδιών, οικογενειών και άλλων ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. 

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ