Βιοιατρική συνεργασία με Ασφαλιστικές | Βιοιατρική

 
   

     

Κλινικές Μελέτες


Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ  αναγνώρισε από πολύ νωρίς την άξια των κλινικών μελετών και από το 2009 ξεκίνησε να συμμετέχει ενεργά σε Κλινικές Μελέτες,  ως πάροχος διαγνωστικών – εργαστηριακών εξετάσεων και ιατρικών πράξεων, σε συνεργασία με τις πιο σημαντικές φαρμακευτικές εταιρείες, Ερευνητικά Κέντρα και CRO στην ελληνική αγορά. Το Τμήμα Κλινικών Μελετών έχει ήδη εξυπηρετήσει περισσότερες από 370 κλινικές μελέτες, σε πολλές ειδικότητες και κυρίως, στην Ογκολογία και την Αιματολογία. Ακολουθούν η Καρδιολογία, η Νευρολογία, η Ενδοκρινολογία και η Ρευματολογία.
Στον Όμιλο λειτουργεί αυτόνομο Τμήμα Κλινικών Μελετών, το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με πλήρη ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες των Κλινικών Μελετών.

Οι Κλινικές Μελέτες και τα οφέλη τους

Η Κλινική Μελέτη είναι μια έρευνα, η οποία διεξάγεται με σκοπό  να αποδειχθεί ότι το ερευνητικό προϊόν (ή θεραπευτική αγωγή) είναι αποτελεσματικό και ασφαλές στους ανθρώπους.

Η διεξαγωγή τους πραγματοποιείται με αυστηρή προσήλωση στους κανόνες της Ορθής Κλινικής Πρακτικής και τις θεμελιώδεις αρχές που καθορίζουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Η κλινική έρευνα αποτελεί μια σημαντική επένδυση με υψηλή προστιθέμενη αξία τόσο για τους ασθενείς όσο για την οικονομία και για τους ιατρούς-ερευνητές. Τα προσδοκώμενα οφέλη είναι πολλαπλά και σημαντικά.

  • Για τους ασθενείς: Ταχεία πρόσβαση σε νέες καινοτόμες θεραπείες, δωρεάν φάρμακα, εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, βελτίωση θεραπευτικής αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων, βελτίωση ποιότητας ζωής).
  • Για τους ιατρούς – ερευνητές: δυνατότητα συμμετοχής στην έρευνα ανάπτυξης νέων φαρμάκων και στις διεθνείς ερευνητικές εξελίξεις, συνεχιζόμενη εκπαίδευση, πρόσβαση σε νέα επιστημονικά δίκτυα, και επιστημονική πρόοδο.
  • Για την οικονομία: Εισροή επενδύσεων, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ενίσχυση επιχειρηματικότητας.

 

Δείτε το φυλλάδιο εδώ

Περισσότερες πληροφορίες : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
< Επιστροφή στις συνεργασίες

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ