Η πρόληψη σώζει

Δράσεις Share on    

Προληπτικά προγράμματα ελέγχου μαστού στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει προνομιακά προγράμματα ελέγχου για όλες τις γυναίκες, στο πλαίσιο του μήνα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες. Περίπου 1 στις 9 γυναίκες θα αναπτύξει καρκίνο του μαστού κάποια στιγμή στη διάρκεια της ζωής της. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάθε χρόνο περισσότερες από 250.000 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού και 90.000 γυναίκες πεθαίνουν εξαιτίας της νόσου.  Στην Ελλάδα, τα νέα περιστατικά ανέρχονται σε περίπου 4.500 ετησίως και οι θάνατοι σε περίπου 1.600.

Αν ο καρκίνος διαγνωστεί έγκαιρα, το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών στην πενταετία μετά τη διάγνωση ξεπερνά το 95%.  

Έως τις 31 Οκτωβρίου, στις Διαγνωστικές Μονάδες και τις Κλινικές (Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης) του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τις βασικές προληπτικές εξετάσεις για το μαστό, αλλά και μια σειρά από εξειδικευμένες εξετάσεις, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Μαζί με τις εξετάσεις παρέχεται δωρεάν εκτίμηση από μαστολόγο στις κλινικές του Ομίλου σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. 

Τα προσφερόμενα προγράμματα περιλαμβάνουν: 

  • Υπέρηχο μαστών και έλεγχο του καρκινικού δείκτη Ca 15-3
  • Ψηφιακή μαστογραφία
  • Συνδυασμό των παραπάνω εξετάσεων σε ειδική τιμή 
  • Έλεγχο τεσσάρων καρκινικών δεικτών (CEA, α-FP, CA 19-9, Ca 15-3)
  • Έλεγχο των γονιδίων BRCA1-2 για τον καρκίνο του μαστού 
  • Ψηφιακή μαστογραφία με τομοσύνθεση
  • Ελαστογραφία μαστών 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τη Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης.

 

< Επιστροφή στις δράσεις

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ