Σταθερά δίπλα στους αθλητές - Επίσημος Υποστηρικτής της Volleyball League


 

Σταθερά δίπλα στους αθλητές

 Νέα Share on    


O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Επίσημος Υποστηρικτής της Volleyball League

14 Ιανουαρίου 2021

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των αθλητών. Ως ένα ακόμη δείγμα της έμπρακτης στήριξης του αθλητισμού, η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών εταιρεία μέλος του Ομίλου, γίνεται ο Επίσημος Υποστηρικτής της Volleyball League για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021. 

Στο πλαίσιο της χορηγίας, παρέχονται εξειδικευμένες διαγνωστικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επαγγελματιών αθλητών. 

Επιπλέον, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, για την ασφαλέστερη δυνατή διεξαγωγή των αγώνων, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναλαμβάνει τα μοριακά τεστ Covid καθώς και τα τεστ αντιγόνου, για τις 8 ομάδες της Volleyball League, εντός των ιδιόκτητων πιστοποιημένων εργαστηρίων του Ομίλου και με βάση τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. 

Η χορηγική συνεργασία περιλαμβάνει ακόμη αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο για όλους τους παίκτες κατά την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, επισκέψεις σε ορθοπαιδικούς,  απεικονιστικές εξετάσεις και κάλυψη κάθε πρόσθετης ιατρικής ανάγκης.

Προσφέρονται δεκάδες εξετάσεις, ειδικά σχεδιασμένες για τους βολεϊμπολίστες, οι οποίοι θα μπορούν να εξετάζονται στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών και στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας, κατόπιν παραπομπής από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τους. 

Όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργούνται στα πιστοποιημένα και πλήρως αυτοματοποιημένα εργαστήρια του Ομίλου και οι ακτινοδιαγνωστικές στα υπερσύγχρονα μηχανήματα ακριβείας τα οποία καλύπτουν κάθε διαγνωστική ανάγκη.   

Καλύπτονται και τα μέλη των ακαδημιών Volleyball προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με προνομιακά πακέτα εξετάσεων κατά την έναρξη της αθλητικής περιόδου.  

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας, τέσσερις δεκαετίες πρωτοπορίας στην Υγεία. Η τέταρτη δεκαετία σηματοδοτεί για τον Όμιλο την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων. 

Όλα τα νέα του Ομίλου στo https://bioiatriki.gr/, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.  

#bioiatriki #bioiatriki40years #bioiatriki_group

 

 

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ