Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διακρίθηκε ως "True Leader" (2019)


 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διακρίθηκε ως "True Leader" (2018)
Διακρίσεις Share on    

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διακρίθηκε ως «True Leader», στο πλαίσιο του ομώνυμου και αναγνωρισμένου θεσμού της ICAP. Στη φετινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου βραβεύθηκαν συνολικά 82 εταιρίες ηγέτες της ελληνικής οικονομίας. Ο θεσμός “True Leader” εδώ και εννέα χρόνια αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις Εταιρίες και τους Ομίλους που συνδυάζουν τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την ηγετική θέση στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα.

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ήταν η μοναδική εταιρία από τον χώρο παροχής υπηρεσιών  υγείας που βραβεύτηκε, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την ηγετική θέση που κατέχει, παρέχοντας διαρκώς υπηρεσίες που βασίζονται στην ποιότητα, την πρωτοπορία και την καινοτομία με πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

To βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Λειτουργίας & Δικτύων του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κ. Απόστολος Τερζόπουλος.

< Επιστροφή στα νέα

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ