Εταιρικές Συνεργασίες

Εδώ και 4 δεκαετίες, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. 

Καθημερινά επενδύουμε στις συνεργασίες με επιχειρηματικούς και κοινωνικούς εταίρους, χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.  

Πολλοί από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας εμπιστεύονται την υγεία των εργαζομένων τους στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, η οποία προσεγγίζει με υπευθυνότητα και ευελιξία τις διαφορετικές ανάγκες κάθε εταιρικού συνεργάτη. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συνεργάζεται με επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, ναυτιλιακές εταιρείες, αλλά και με αθλητικούς ομίλους και διάφορα σωματεία, παρέχοντας προληπτικές και διαγνωστικές εξετάσεις σε εργαζόμενους και μέλη.

Η εμπιστοσύνη προς τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εκφράστηκε ακόμη εντονότερα την περίοδο της πανδημίας, όταν δεκάδες μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί επέλεξαν τις υπηρεσίες του Ομίλου για τους ελέγχους Covid-19, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα και με ασφάλεια. 

Μεταξύ άλλων, μας εμπιστεύονται:

Για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων και εργαζομένων, παρέχεται δυνατότητα επιτόπου δειγματοληψίας στο χώρο της εκάστοτε επιχείρησης, σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Οι ομαδικές δειγματοληψίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο και κατάλληλα εξοπλισμένο προσωπικό σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

 210 6966184, 2106966177

 b2b@bioiatriki.gr 

< Επιστροφή στην κεντρική σελίδα του κορωνοϊού