Η σημασία της πρόληψης πιο επίκαιρη από ποτέ | Βιοιατρική


 

 

Η σημασία της πρόληψης πιο επίκαιρη από ποτέ

Δράσεις Share on   

Το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει με νέο τρόπο τον προληπτικό έλεγχο και με σταθερό όραμα για την Προαγωγή Υγείας και την Πρόληψη. Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, το μήνυμα για έναν πιο  υγιή κόσμο, με ίσες ευκαιρίες υγείας για όλους, καθιστά τη σημασία της πρόληψης πιο επίκαιρη από ποτέ.   

Οι νέες υπηρεσίες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ περιλαμβάνουν: α) δομημένα προγράμματα προληπτικού ελέγχου ανά ηλικία και φύλο, β) εξειδικευμένα προγράμματα προληπτικού ελέγχου στοχευμένα στη διαχείριση νόσων υψηλού επιπολασμού καθώς και γ) ειδικούς ελέγχους που σχετίζονται με τη νόσο COVID-19. 

Το παρατεταμένο lockdown που έχει επιβάλει η πανδημία του νέου κορωνοϊού αναδεικνύει ακόμη πιο επιτακτικά τη σημασία του προληπτικού ελέγχου: Προληπτικές εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν πιθανώς να «ξεχάστηκαν» αλλά είναι απαραίτητο να προγραμματιστούν. Επιπλέον, οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να προκάλεσαν και αλλαγή στην κατάσταση της υγείας η οποία πρέπει προληπτικά να ελεγχθεί.  

Από 1 έως 30 Απριλίου δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν οποιοδήποτε Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου-Checkup με προνομιακή τιμή (Έκπτωση 20%). 

Όλες οι προληπτικές εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στα Διαγνωστικά Κέντρα και τις Κλινικές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας και με όλα τα απαιτούμενα μέσα προστασίας. Το τσεκ απ μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς παραπεμπτικό ιατρού, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις γίνονται χωρίς ραντεβού. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα προληπτικού ελέγχoυ στο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας.

< Επιστροφή στις δράσεις

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ