Love yourself! Ένας διατροφολόγος μπορεί να σου αλλάξει την ζωή

14/04/21 – 2min. read

Το νέο Διατροφολογικό & Εργομετρικό κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι γεγονός και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή! Ένα ραντεβού με διατροφολόγο για να επανέλθεις έπειτα από τόσους μήνες lockdown.

Η ζωή μας άλλαξε. Οι προτεραιότητες άλλαξαν. Και είναι πιο σαφές από ποτέ ότι πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας, την υγεία μας. Η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι από τα μεγαλύτερα όπλα που διαθέτουμε ώστε να κρατάμε τον οργανισμό μας σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευθούμε.

Ο διατροφολόγος είναι ο απόλυτος σύμμαχος σε αυτήν τη φάση, που έχουμε μουδιάσει έπειτα από τόσους μήνες ακινησίας, έπειτα από τόσους μήνες εγκλεισμού. Οι διατροφικές μας συνήθειες παρεκτράπηκαν, ο μεταβολισμός σαν να μειώθηκε και όλα δείχνουν πως χρειαζόμαστε τη βοήθεια ενός ειδικού, που με τις γνώσεις του θα μας βοηθήσει να επανέλθουμε. Για να ξορκίσουμε τις συνέπειες του lockdown στο σώμα μας, να αλλάξουμε αυτήν την εσωτερική κατάπτωση που νιώθουμε οι περισσότερες, για να επανεκκινήσουμε τον οργανισμό μας έπειτα από την πολύμηνη καθιστική ζωή. Και φυσικά, να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας.

Ξέρεις, ο διατροφολόγος δεν είναι απλά κάποιος που θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά. Είναι ένας ισχυρός “εκπαιδευτής” που σε μαθαίνει να τρως σωστά, να ζεις σωστά και να σέβεσαι τον εαυτό σου. Θυμάμαι, όταν πριν χρόνια, χρειάστηκε να ζητήσω τη βοήθειά του, αυτό που με εντυπωσίασε δεν ήταν ότι αδυνάτισα μόνο. Ήταν ότι ξαναβρήκα τη θετική μου διάθεση. Έμαθα να τρώω σωστά, να πίνω νερό, το εβδομαδιαίο μενού μου να περιέχει τροφές από όλες τις ομάδες (γαλακτοκομικά, όσπρια, λαχανικά, ψάρι, φρούτα κλπ) και αυτό είχε ως συνέπεια μια αδιανόητη για τα δεδομένα μου ευεξία. Ένιωθα στα καλύτερά μου. Ένιωθα δυνατή, γεμάτη ενέργεια, χαρούμενη. Μέσα σε τρεις μήνες έχασα 14 κιλά και από νευρικό πλάσμα μεταμορφώθηκα σε έναν ευχάριστο, γεμάτο θετικότητα άνθρωπο. Υγεία λέγεται αυτό. 

Και τώρα ήρθε η ώρα για να κλειστεί ξανά ένα ραντεβού με τον διατροφολόγο. Για να πετάξω από πάνω μου ό,τι το lockdown άφησε πίσω του, αλλά και για να νιώθω ότι έχω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μου για τον οργανισμό μου. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο κι εσύ. Να κλείσεις ένα ραντεβού.

Bioiatriki+ NUTRITION / FITNESS στον 6ο όροφο της Βιοιατρικής Αμπελοκήπων

Φυσικά, δεν εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας οπουδήποτε. Χρειάζεσαι κύρος και εμπειρία. Κάπου που να νιώθεις ασφαλής. Το Διατροφολογικό Kέντρο Bioiatriki+ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι και στο πρώτο ραντεβού σου, μέχρι τέλη Μαΐου, θα έχεις έκπτωση 10 ευρώ!

Ας μην γελιόμαστε, η σωστή διατροφή και η φυσική δραστηριότητα είναι θεμελιώδη στοιχεία για μια υγιεινή ζωή. Αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Πρέπει λοιπόν να μπούμε σε πρόγραμμα. Να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας να τρώει σωστά, να κινείται, να νιώθει ευεξία. Αυτό σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου.

One stop shop!
Φέρσου έξυπνα. Είναι η καταλληλότερη στιγμή. Κλείσε το ραντεβού σου για το απαραίτητο ετήσιο check up σου για να ξέρεις που βρίσκεσαι και την ίδια μέρα κλείσε και τη συνεδρία σου στο Διατροφολογικό Κέντρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Αυτό κάνουν οι δυναμικές, σύγχρονες γυναίκες. Είναι πρακτικές και λειτουργούν έξυπνα 😉 Δύο σε ένα!

Το Bioiatriki+, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες που έχουν στόχο την πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και την ευζωία.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ
Το Bioiatriki+ Nutrition προσφέρει:
-Ολοκληρωμένο διατροφικό έλεγχο προς αξιολόγηση της κατάστασης θρέψης και των προσωπικών στόχων.
-Εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο με στόχο τη βελτίωση της κατάστασης θρέψης, τη διαχείριση βάρους, τη βελτίωση της υγείας ή της αθλητικής απόδοσης, με σεβασμό στο προσωπικό πρόγραμμα και τις διατροφικές συνήθειες, ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις.
-Εξατομικευμένη διατροφική συμβουλευτική και διατροφική εκπαίδευση προς διαμόρφωση ορθών διατροφικών συνηθειών, προκειμένου το άτομο να αποκτήσει μια υγιή σχέση με το φαγητό, να απολαμβάνει την τροφή με ποικίλους αγαπημένους συνδυασμούς και ποιοτικά θρεπτικά συστατικά, χωρίς να στερείται.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες αφορούν:
-Διαχείριση βάρους
-Κλινική διατροφή
-Αθλητική διατροφή
-Διατροφή στην παιδική ηλικία
-Διατροφή στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό
-Διατροφή στην τρίτη ηλικία
-Διατροφική εκπαίδευση και συμβουλευτική
-Online διατροφική παρακολούθηση

ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Το Bioiatriki+ Fitness, αξιοποιώντας την επιστημονική γνώση και εμπειρία των ανθρώπων που στελεχώνουν τον Όμιλο, παρέχει οργανωμένη αθλητική υποστήριξη με άρτιο εξοπλισμό.

Μέσα από μία σειρά απαραίτητων μετρήσεων και διατροφικής αξιολόγησης, προσφέρει:
-Ολοκληρωμένο και σύγχρονο εργομετρικό έλεγχο, με στόχο την αξιολόγηση πολλαπλών δεικτών της φυσικής κατάστασης του αθλητή και αθλούμενου.
-Αθλητική καθοδήγηση και εξατομικευμένη διατροφική συμβουλευτική, με στόχο τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες αφορούν:
-Μετρήσεις δεικτών υγείας και ευεξίας για αθλούμενους
-Εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις για αθλητές
-Μετρήσεις δεικτών φυσικής κατάστασης για αθλούμενους
-Εξειδικευμένες αιματολογικές εξετάσεις
-Ανθρωπομετρικές μετρήσεις
-Σχεδιασμό, εφαρμογή και καθοδήγηση προπονητικών προγραμμάτων (ατομικών ή ομαδικών)
-Μέτρηση των ενεργειακών απαιτήσεων του ασκούμενου κατά τη διάρκεια της άσκησης
-Ανάλυση Σύστασης σώματος

ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
Αυτό είναι το παν. Από αυτό εξαρτώνται όλα. Να σέβεσαι, να προστατεύεις, να φροντίζεις τη σωματική, πνευματική και ψυχική σου υγεία.

Η δύναμη σου είναι η υγεία σου! Πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου. Να μην αμελείς τα check up σου, να τρέφεσαι σωστά και να κινείσαι. 

Κάλεσε στο 210 6966282 για να κλείσεις το ραντεβού σου
Δεσμεύσου να αφιερώσεις μια μέρα να κάνεις μια καινούρια αρχή στη σχέση με τον εαυτό σου και υποσχέσου να τον αγαπάς καθημερινά. Το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ!

Bioiatriki+ NUTRITION
210 6966282 (Δευ – Παρ: 10:00 – 20:00)
contact@bioiatrikiplus.gr
Βιοιατρική Αμπελοκήπων, 6ος όροφος – Λ. Κηφισίας 132 & Παπαδά, 115 26