Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Χαμόγελο του Παιδιού LP image

29/11/23 – 3min. read

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά.

Η εθελοντική ομάδα του Ομίλου – που απαρτίζεται από συνεργάτες όλων των υπηρεσιών και τμημάτων – εξοπλίστηκε με πινέλα και χρώματα για να βοηθήσει στην ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Βάφτηκαν εσωτερικά οι δύο όροφοι του κτιρίου, συναρμολογήθηκαν έπιπλα, έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει ώστε ο χώρος να γίνει φιλικός προς τα παιδιά.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει μακρά και σταθερή συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας υπηρεσίες και στηρίζοντας το έργο του.

Με τον ίδιο τρόπο, υποστηρίζονται δεκάδες άλλοι φορείς και οργανισμοί στους οποίους προσφέρονται υπηρεσίες και χορηγίες, πάντα με επίκεντρο την Πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και της ποιότητας ζωής, κυρίως για τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

«Η Βιοιατρική οικοδομήθηκε πάνω στα θεμέλια της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Στηρίζουμε φορείς που μεριμνούν για ευάλωτες ομάδες, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους. Η προαγωγή της υγείας η προσφορά προς τον συνάνθρωπο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου ο οποίος παράλληλα με την μεγάλη ανάπτυξη διατηρεί – και θα συνεχίσει να διατηρεί – το ανθρώπινο πρόσωπό του. Είμαστε εδώ, για “Tο Χαμόγελο του Παιδιού”, για την υγεία και το χαμόγελο των παιδιών», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Νικόλαος Μαραθιάς.    

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά τη Βιοιατρική, και τους ανθρώπους της, που διαχρονικά στέκονται στο πλευρό του “Χαμόγελου”. Με τη συμμετοχή εταιρειών με κοινωνική ευαισθησία, όπως είναι και η Βιοιατρική, το “Χαμόγελο” 28 χρόνια τώρα, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να υποστηρίξει ολιστικά 2.055.586 παιδιά και τις οικογένειές τους».

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία.

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.

#bioiatriki #bioiatriki_gr

Χαμόγελο του Παιδιού 2023 image1
Χαμόγελο του Παιδιού 2023 image2
Χαμόγελο του Παιδιού 2023 image3
Χαμόγελο του Παιδιού 2023 image4
Χαμόγελο του Παιδιού 2023 image5
Χαμόγελο του Παιδιού 2023 image 6