Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο 1ο Συνέδριο Ασθενών με Καρκίνο του Μαστού

28/03/21 – 1min. read

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ήταν υποστηρικτής του 1ου Συνεδρίου Ασθενών, «Ο Καρκίνος του Μαστού στην Ελλάδα σήμερα», που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», στις 18 & 19 Μαρτίου.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της αντιμετώπισης και διαχείρισης του καρκίνου του μαστού στην Ελλάδα σήμερα, να χαρτογραφηθεί ο τρόπος ζωής των ασθενών μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία, ενώ ταυτόχρονα να συζητηθούν τρόποι επίλυσης και βελτίωσης της διαχείρισης της ασθένειας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έχοντας πάντα ως βασικό παρονομαστή την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό ανέλυσαν τις διαφορετικές πτυχές στη διαχείριση της ασθένειας και συζήτησαν μια σειρά από θέματα που απασχολούν όχι μόνο τις ασθενείς αλλά και τις οικογένειές τους.

Ο Όμιλος βρίσκεται εδώ και τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης νοσημάτων όπως ο καρκίνος του μαστού, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης, με τεχνολογία αιχμής και με εξειδικευμένους, έμπειρους γιατρούς και άλλους επιστήμονες. 

Όραμα και δέσμευση όλων των ανθρώπων του Ομίλου είναι η προαγωγή της πρόληψης και η έγκαιρη διάγνωση, που σώζει ζωές. Στο πλαίσιο αυτό, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ επενδύει διαχρονικά σε ποιοτικά και αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία, στην ολιστική και ανθρώπινη προσέγγιση των ασθενών, στη φροντίδα της υγείας όλων.  

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 71 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. 

Περισσότερα για το συνέδριο: https://almazois.gr/brca-conference2022/ 

Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/ στο Facebook και στο Instagram.