Ο Όµιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ επίσηµος χορηγός της αθλητικής βραδιάς

03/06/18 – 1min. read

Μια μοναδική αθλητική βραδιά κοινωνικής προσφοράς και ανθρωπισμού έζησαν όσοι παρευρέθηκαν, το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018 στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης. Στο γήπεδο όπου 16 ομάδες των Ακαδημιών του Α.Ο. Πεύκης, του Α.Ο. Λυκόβρυσης, της Α.Ε. Μεταμόρφωσης, του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου ‘’Αθηνών σκόραραν’’ κατά της επιθετικότητας εναντίον των παιδιών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO των Βορείων Προαστίων.

Από νωρίς οι κερκίδες του σταδίου ήταν γεμάτες από ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τόσο του Ομίλου, όσο και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που αγκάλιασε και έδωσε την αιγίδα του στη μεγάλη αθλητική γιορτή, προωθώντας το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών. Την έναρξη των αγώνων έκανε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανέφερε ότι «οι πρωταγωνιστές της αποψινής βραδιάς είναι τα παιδιά μας, που σε λίγο θα αγωνιστούν με πάθος, θα επιδιώξουν τη νίκη, αλλά με το σφύριγμα της λήξης και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα αγκαλιαστούν με τους συμπαίκτες τους, χωρίς να ξεχωρίζουν τη φανέλα που θα φορά ο καθένας. Γιατί θα πρέπει να ξέρουν ότι, τόσο στο γήπεδο, όσο και στη ζωή, το να “ανακαλύπτεις” αντιπάλους είναι εύκολο, αλλά το να αποχτάς πραγματικούς φίλους είναι ανεκτίμητο».

Η κα. Μαρίνα Πατούλη έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των αγώνων, στη διάρκεια των οποίων, από τα μεγάφωνα του αθλητικού χώρου, ακουγόταν το σύνθημα-παρότρυνση προς τους παρευρισκόμενους να σπεύσουν να εγγραφούν ως δότες μυελού των οστών στους εκπροσώπους του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που βρίσκονταν στο διαδημοτικό στάδιο.

Το μεγάλο φινάλε βρήκε τις ομάδες αγκαλιασμένες στο μέσο του γηπέδου για την ώρα της απονομής των μεταλλίων, υπό τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που συνέθεταν τα πυροτεχνήματα τα οποία φώτισαν τον ουρανό πάνω από το διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης.

Στο πλαίσιο αυτής της αθλητικής βραδιάς ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σαν επίσημος χορηγός συνέβαλε με 350 Δωρεάν Προληπτικούς Ελέγχους Υγείας στα παιδιά των Αθλητικών Σωματείων.

Τον Όμιλο εκπροσώπησε ο Εμπορικός Διευθυντής κος Πρόδρομος Ηλιάδης. Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν στους μεγάλους χορηγούς της αθλητικής βραδιάς, τον κ. Τσαλίκη Γιώργο από την ΤARGET PHARMA, τον κ.Σπανό Ευάγγελο , Πρόεδρο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, τον κ.Σιώμο Βλάσση Σ.Π.Α.Π. , την κα.Οδύσσεια Κωνστάντουρα ODYC, τον κ. Χρυσοσπάθη Ιωάννη και τον κ.Γεράσιμο Κοσσόβα Χ&Κ Τεχνική – Κατασκευαστική. Επίσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον ‘’Σύλλογο Όραμα Ελπίδας’’ και την σημαντική του προσφορά στο κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας , την οποία και παρέλαβε η γενική γραμματέας του συλλόγου κα. Ινώ Κωνσταντοπούλου.

Κλείνοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, κα. Μαρίνα Πατούλη, ανανέωσε το αθλητικό… ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, σε μια διοργάνωση που θα «αγκαλιάσει» όλα τα Βόρεια Προάστια, μεταφέροντας τα κοινωνικά μηνύματα του Ανθρωπισμού, της Αλληλεγγύης και της Προσφοράς στον συνάνθρωπο σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.