Προγράμματα προληπτικού ελέγχου ειδικά για άνδρες | Βιοιατρική


 

 

Προγράμματα προληπτικού ελέγχου ειδικά για άνδρες, στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Δράσεις Share on   

Ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στην ανδρική υγεία, η οποία έχει ιδιαιτερότητες και για την προστασία της απαιτούνται προγράμματα προληπτικού ελέγχου προσαρμοσμένα σε κάθε φάση της ζωής του σύγχρονου άνδρα. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρέχει προνομιακά προγράμματα εξετάσεων, ειδικά για άνδρες κάθε ηλικίας. 

Έως και το τέλος Νοεμβρίου, οι άνδρες μπορούν να απευθύνονται σε όλα  τα Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και στις Κλινικές του Ομίλου, για τον βασικό προληπτικό έλεγχο της υγείας τους. Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται χωρίς ραντεβού, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Τα προσφερόμενα πακέτα εξετάσεων περιλαμβάνουν:

  • Έλεγχο προστάτη με εξέταση PSA (προστατικό αντιγόνο) και δωρεάν περεταίρω έλεγχο σε περίπτωση παθολογικού ευρήματος
  • Για άνδρες 19 – 49 ετών: Γενικές αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις οι οποίες αποτυπώνουν τη γενική κατάσταση της υγείας 
  • Για άνδρες από 50 και άνω: Αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, ειδικές για την συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία καθώς και εξέταση κοπράνων για αιμοσφαιρίνη. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και στις Βιοκλινικές Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης. 

Όλα τα νέα του Ομίλου στο Facebook και στο Instagram.

< Επιστροφή στις δράσεις

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ