Βιοκλινική Θεσσαλονίκης - Νοσηλευτική Μονάδα | Βιοιατρική

 ΑΘΗΝΑ 210 6966000  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2310 459660
 ΔΕΥΤ - ΠΑΡ 06:00 - 22:00 | ΣΑΒ 06:00 - 16:00

   

                              

< πίσω στις Βιοκλινικές

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Βιοκλινική Θεσσαλονίκης

Η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης, (πρώην  γενική κλινική ΓΑΛΗΝΟΣ) βρίσκεται στην καρδιά της πόλης εδώ και 35 χρόνια. Από το 2006 είναι μέλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, του μεγαλύτερου οργανισμού Πρωτοβάθμιας Υγείας στην Ελλάδα. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 13 ορόφων στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Μορκεντάου, συνολικής επιφάνειας 5.000τμ. Έχει δυναμικότητα 150 κλινών και αποτελεί τον ιδανικό εκφραστή της φιλοσοφίας του Ομίλου για ολική ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας.

Οι νέες αναβαθμισμένες αισθητικά και λειτουργικά εγκαταστάσεις και ο υπερσύγχρονος βιοϊατρικός εξοπλισμός εγγυώνται την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών υγείας. Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης λειτουργούν με συμβούλους-ιατρούς Καθηγητές Πανεπιστημίου και έχουν πλέον καταξιωθεί στη συνείδηση των ασθενών. Με τη χρήση του ολοκληρωμένου εργαστηριακού εξοπλισμού της Κλινικής, μπορούν να παρασχεθούν στον ασθενή όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες υγείας σε μία μόνο επίσκεψη.

Λειτουργούν και εξειδικευμένα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία για την κάλυψη των ειδικών αναγκών κάθε ασθενή και κάθε παθολογικής κατάστασης. Εδώ και 35 χρόνια, το Μαιευτικό Τμήμα της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης υποδέχεται μαζί με τις μέλλουσες μητέρες τις μοναδικές στιγμές του ερχομού ενός παιδιού στη ζωή!

Μητροπόλεως 86 - Θεσσαλονίκη
2310 372600
2310 273703

Μετάβαση στην ιστοσελίδα >

Πληροφορίες
   
Συνεργασία με ΕΟΠΥΥ και τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες
Η κλινική λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα
Δυνατότητα επισκέψεων σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων στα εξωτερικά ιατρεία και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών
Διενέργεια όλων των διαγνωστικών εξετάσεων και check up 
Διάθεση ασθενοφόρου


 

 

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ